Mijn favorieten

Wie zijn wij

Leegstra NVM Makelaardij is een actief kantoor met vakkundige, ervaren en oplossingsgerichte medewerkers die zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan, in 2000 verhuisd naar de Laan van Meerdervoort 428 en inmiddels, na een uitdagende verbouwing, in augustus 2012 verhuisd naar een groter kantoor met twee aparte spreekkamers in een schitterend pand op een betere zichtlocatie, namelijk Regentesselaan 1/hoek Laan van Meerdervoort op de grens van de wijken Duinoord en Regentessekwartier.

Oprichter Paul Leegstra, beëdigd makelaar en gecertificeerd taxateur o.z., heeft ruim 42 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Rick Verhaar is sinds april 2014 bij ons kantoor werkzaam, als gediplomeerd kandidaat-makelaar en sinds juli 2018 als gecertificeerd makelaar-taxateur o.z. Nicolette Amptmeijer is onze ervaren binnendienst-medewerker en verzorgt het beheer en de financiële administratie. Mandy Leegstra versterkt ons team als dat nodig is.

Omdat de veelzijdigheid in de makelaardij ons zo aanspreekt, zijn wij niet gespecialiseerd in één bepaalde tak van de makelaardij, maar adviseren wij bij aan- en verkoop, en aan- en verhuur van woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten en verzorgen wij taxaties.

Tevens beheren wij ca. 400 woningen en winkels voor particuliere verhuurders en verzorgen wij splitsingen in appartementsrechten.

Voor hypotheken verwijzen wij onze cliënten naar Fisher Assurantiën aan de Statenlaan waarmee wij goede ervaringen hebben.

Als klein kantoor hebben wij niet al teveel woningen tegelijk in de verkoop of verhuur zodat wij alle vier op de hoogte zijn van de stand van zaken van onze portefeuille en iedere opdracht persoonlijk kunnen begeleiden, vanaf het eerste inname gesprek tot de oplevering en overdracht.

In voorkomende gevallen begeleiden wij onderhoud- of renovatie- werkzaamheden vóór verkoop of na aankoop. Hiervoor kunnen wij diverse aannemers aanbevelen die al vele jaren vakkundig en tegen betaalbare prijzen voor ons werken. Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt. Vandaar dat wij blij zijn dat wij steeds vaker aan- of verkoopopdrachten krijgen van relaties voor wie wij al eerder een woning hebben gekocht of verkocht. En voor een aantal tevreden cliënten hebben wij voor de tweede keer een combinatieopdracht (zoekopdracht en verkoop van de oude woning) tot een goed resultaat gebracht.